Fillers, Restylane og Belotero - naturens eget fyldstof

Før behandling med Restylane
Efter injektion af Restylane

Hvad er forskellen på filler (f.eks. Restylane, Beletero, Juvederm) og Botox?
Filler (hyaluronsyre gel)  injiceres i hud eller fedtdepoter for at give fylde. Botox og Azzalure (botulinumtoxin) injiceres i muskler så de slapper af.

Hvornår bruges filter?
En filter kan erstatte fylde i ansigtet, som vi mister med alderen. Filleren kan tilføre huden fugt i forbindelse med injektionsbehandlinger og brugen af cremer der indeholder bl.a. hyaluronsyre. En filter kan ved injektion stimulere huden til selv at skabe nyt bindevæv og fylde.

Hvad sker der med alderen?
Et ansigt mister sin fylde med alderen - hvis vi ikke er overvægtige - og også knogler kan miste fylde, især kæbeknoglen bliver mindre. Når vi er børn og unge, har vi et fint lag fedt lige under huden, som skjuler alle knoglekanter og fylder huden ud. Kæbeknoglen fylder også mest som ung og er et godt stativ for musklerne, fedtdepoterne og ansigtshuden. Det hele er forankret på knoglen.
Med alderen svinder kæbeknoglen, og vi har derfor ikke den samme støtte til muskler, fedt og hud.  Når fedtet reduceres og knoglerne svinder ind opstår der bl.a.

Furer under øjnene 
Furer og forsænkning af huden midt på kinden 
Udhulede tindingeregioner
Flade og udhulede kinder
Rynker 
Smalle læber og rynker omkring munden

Hvordan opnås et godt resultat?
Det er en kunstart at kunne injicere Restylane, så det ser flot og naturligt ud. Det kræver grundig viden om ansigtets opbygning og funktionelle anatomi. Behandleren skal kunne se tredimensionelt og have grundig viden om de forskellige injektionsteknikker samt være rutineret i at fortage behandlingen.

Endvidere er det vigtigt, at du møder til en konsultation, således vi kan vurdere dit problem, finde årsagen til problemet, komme med mulige løsningsforslag og give dig et prisoverslag.  Når planen er lagt, og vi begge er enige, er baggrunden lagt for et godt resultat. Jeg vil glæde mig til at behandle dig. Du er meget velkommen.

Min baggrund
Jeg har 15 års erfaring i at anvende Restylane, har behandlet flere tusinde patienter, og underviser selv læger og sygeplejersker (på nationale og internationale kurser), som ønsker at lære, hvorledes man gør.

Læs mere om fillers Restylane og Belotero


ELSE MARIE LISSAU

  • Plastikkirurgisk Klinik Aarhus, Skolegade 19C, 8000 Århus C
  • Tlf.: 86 18 04 88
  • Email: sekretaer@pkka.dk