Få seneste nyt og gode tilbud om kurser
Tilmeld dig her

Kursus i botulinumtoksin (Botox, Azzalure) og fillers (Restylane og andre hyaluronsyrefillers)

 

Brænder du for at blive kosmetisk behandler? Vil du gerne lære det? 

 

Lørdag den 22. september 2018, kl. 09.45 - 16.30

Privathospitalet Mølholm
Brummersvej 7
7100 vejle

Se programmet her

Den viden du opnår på kurset, er din platform til at gå videre til at få et job indenfor kosmetisk behandling. Selve træningen i at udføre behandlingerne skal du ud og have i et job på en klinik, under supervision af en allerede registreret læge indenfor botulinumtoksin og fillers.

Loven, bekendtgørelsen og vejledningen findes på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside

 

Antal deltagere:

Kurset er for alle interesserede. Der er kun pladser til 15 deltagere, så hvis du meget gerne vil være med, skal du tilmelde dig i god tid.

 

Online kurser:

Alternativt kunne du se på online kurserne i botulinumtoksin og fillers. Fordelen ved et online kursus, er at du har al materialet hos dig og kan se det lige så tit du vil. Det er mere dybdegående, vi kan ikke nå det samme på en kursusdag.


Fysisk kursus:

Et fysisk kursus giver dig mulighed for at snakke med andre, om det du brænder for og mulighed for at skabe kontakter og stille spørgsmål undervejs, det er jo både hyggeligt og lærerigt alt sammen. Det er jo lidt forskelligt hvordan vi tage ny viden til os, og ofte skal der en kombination til, for at få det optimale ud af indlæringen.

Vi udbyder fysiske kurser to gange om året, et i foråret og et i efteråret.

 

 

Prisen:

Prisen er 2.800 kr  ex. moms, og 3.500 kr incl. moms.

 

Tilmeld dig her:

 

 

 

 

Vi glæder os til at se dig.

 

 

 

 

 

Beauty Skills Lab

 

Peter Bjerring, professor, dr. med., speciallæge i hudsygdomme
Else Marie Lissau, specialsygeplejerske i kosmetisk dermatologi

 


Deltagernes evaluering efter kurset lørdag den 10. marts 2018

Det var en dejlig dag. Der sad 15 glade, interesserede og spørgelystne kursister klar kl. 10 ved konferencebordet, klar til at tage fra. Alle havde fået tilsendt undervisningsmateriale i elektronisk form på forhånd, og nogle havde valgt at printe det ud, det fyldte en hele mappe.

Formiddagen var afsat til alt om botulinumtoksin, både produktkendskab, evidens, sikkerhed, injektionsteknik, virkning og bivirkninger. Vi sluttede seancen med live-demo på klinikken.

Da smørrebrødet var fortæret fortsatte vi med ansigtets anatomi i relation til behandling med fillers, injektionsteknik, virkning, bivirkning, hygiejne og derefter fulgte der live behandling af tre meget forskellige personer. En med dybe furer mellem brynene, en kvinde der ønskede lidt fyld i læberne og til sidst en kvinde hvor vi gjorde hendes område om munden blidere, blødere og mere feminin. Alle sammen behandlinger man starter ud med når man er ny i faget. 

Inden det var tid til at sige farvel, evaluerede vi dagen.

De 15 kursister gav os en karakter på et sted mellem ”Meget godt” og ”Fantastisk,” og det er vi virkelig stolte af.

Tusinde tak til alle for at have været med til at skabe en dejlig, spændende, lærerig dag med udveksling af erfaringer, sparring, net-working og ikke mindst åbenhed, nysgerrighed og imødekommenhed.

Her er et par udtalelser fra kursisterne

Mette Hoffmann
Fantastisk kursus. Så ordentligt og gennemarbejdet. Man får virkelig varen for money. Man kan bruge rigtig mange penge på at komme i gang i denne branche, uden at det er det værd. Det er bestemt ikke tilfældet på dette kursus. Vil helt sikkert deltage igen, hvis der kommer en opfølgning.

Tanja Aulbjerg
Super spændende og lærerigt kursus. Jeg har så meget lyst til at komme ud og arbejde med det her. Dejligt at du har sendt undervisningsmaterialet til os inden kursus. Det er rart at have at støtte sig til bagefter.

Ann Holleufer
Fået opnået rigtig god almen viden på området, som gør mig bedre rustet til at opstarte som kosmetisk sygeplejerske under supervision.

Gyda Palsdottir
Meget grundigt kursus. Jeg har fået helt ny viden omkring emnet, som får mig til at være sikker på at det er noget jeg vil arbejde med. Tak for et fantastisk kursus.

 

 


Deltagernes indtryk af kurset 23. september 2017

"Meget inspirerende kursus. Fantastisk at Else Marie brænder så meget indenfor faget. Else Marie er ikke kun kosmetisk behander men også kunstner." 
Pia Meinertz

 

"Det var fantastisk. Meget detaljeret og lærerig kursus." 
Zenovia Mortensen.

 

"Rigtig god viden ift. at komme igang - inspiration. Givet svar på mange spørgsmål. Bred grundviden som ikke kan stå alene. Viden til at vide hvad jeg skal undersøge nærmere / sætte mig ind i. Kurset afspejler undervisere med stor erfaring og kompetence." 
Lissy Lund.

 

"Rigtig godt" 
Michael Pedersen.

 

Kære alle deltagere:
Mange tak for dejlig engagement, interesse, for spørgelyst og udholdenhed. Dejligt at I kom og var med til at gøre dagen til en fantastisk og lærerig oplevelse.
Håber I alle komme videre og bruger jeres nye viden til spændende faglig og måske personlig udvikling. 

 Mange hilsner og på gensyn - til måske et online kursus eller en studiedag
Else Marie

 


Stor glæde og tilfredshed

Før
Efter

Kurset i lørdags (lørdag den 11. marts 2017) var en dejlig oplevelse, her er nogle af deltagernes indtryk af dagen:

"Jeg er så tilfreds - det har været super lærerigt."

 

"Jeg synes, det har været kanon godt! Jeg synes, det var en fantastisk god gennemgang af anatomidelen. Jeg har virkelig søgt vidt og bredt efter injektionsteknikker, så det var jeg super glad for. Og sikke en forplejning og imødekommenhed. Jeg er svært tilfreds!"

 

Jeg vil gerne sige, tusinde tak til deltagerne for en dejlig dag, jeg nød det mindst lige så meget. Alle deltog aktivt med spørgsmål, undren, tilstedeværelse og reflektioner.

 

Else Marie Lissau
Beauty Skills Lab


Kursus i botulinumtoksin og fillers blev afholdt 24. september 2016

Her forklarer jeg hvilken behandling, der kunne opstramme huden omkring øjnene. Skal det være botulinumtoksin, filler eller noget helt andet?

Se de fotos af to live behandlinger på kurset under Restylane i bjælken ovenfor

Vi behandlede en 23-årig kvinde, som var ked af sin smalle overlæbe. Hun fik 1 ml Restylane Kysse injiceret, heraf 0,6 ml i overlæben og 0,4 ml i underlæben. Når der injiceres i både over- og underlæben bevares harmonien. Hvis jeg kun havde injiceret i overlæben, kunne der være risiko for, at det ville fylde for meget i forhold til underlæben. Munden ville kunne komme til at ligne et "ande-næb" - som ingen ønsker.

Vi behandlede en 70 årig herre, som fik Restylane på kindbenet og ud i smilerynkerne. Her er det ikke ideelt at anvende botulinumtoksin, da det vil give et trist og hængende udtryk omkring øjnene. Øjenmusklen løfter kinderne op og giver liv til ansigtet. Fillers er bedre - i hans tilfælde - da det løfter og fylder. Der blev der anvendt ialt 5 ml Restylane fordelt på begge sider. 

Læs om kurset lørdag den 24. september 2016

Hvis du vil lære det, så meld dig til en studiedag hos mig på klinikken.

ELSE MARIE LISSAU

  • Plastikkirurgisk Klinik Aarhus, Skolegade 19C, 8000 Århus C
  • Tlf.: 86 18 04 88
  • Email: sekretaer@pkka.dk