Få seneste nyt og gode tilbud om kurser
Tilmeld dig her

Kursisterne var glade og tilfredse efter kurset den 23. marts 2019

Kompetent kursus. God vekslen mellem teori og praksis. Kan varmt anbefales. Else Marie er yderste kompetent og mega dygtig til dette fag, Kan varm anbefale hendes kurser.

Anette Viuff, sygeplejerske

 

Super godt kursus som skaber et godt grundlag for at bygge videre på kosmetisk sygepleje.

Sygeplejerske

 

Mega givende og spændende! Så godt med live demo, altså det praktiske blev meget nemme at forstå.

Sanaa Sheikh, sygeplejerske

 

Spændende kursus, hvor man får et godt indblik i fillers og botulinumtoksin. Rigtig godt med patienter samme dag, så man bedre kan forestille sig udførelsen af behandlinger. Teoridelen var fin, men svær at forstå helt.

Isra Yassine, sygeplejerske


Kursisternes vurdering af kurset den 22. september 2018

Fillerbehandling med Restylane Refyne 1 ml i læberne for at vippe overlæben lidt ud og give svag fylde i underlæben.
Fillerbehandling med Belotero 2 ml i furer og rynker for at give et lidt friskere og blidere udseende.

Evalueringen af kurset gav os 4,06 stjerner ud af 5 mulige. Det er vi rigtig godt tilfredse med. Deltagerne vurderer kurset til at score mellem "Meget godt" og "Fantastisk."

Nogle af kursisterne syntes, at det var meget info på kort tid.
Det kan jeg godt forstå, at man synes.

Det er store emner vi underviser i, som ikke kan læres på en dag. Kurset giver en god baggrundsviden, som man skal ud at arbejde videre med på bådet et teoretisk og et praktisk plan.

Hvis man ønsker mere tid, mere fordybelse og hands-on-træning, tilbyder vi en "Eksklusiv opstartspakke i botulinumtoksin og fillers." Læs mere om det her

 

Laura Broløs, sygeplejerske:
Det har været en lærerig dag, jeg går herfra med en masse viden og lyst til at finde ud af mere om kosmetisk sygepleje.

 

Rikke Lysholt Simonsen, sygeplejerske:
Meget lærerigt og dejlig stemning under hele kurset. Et kursus jeg helt klart vil anbefale til andre.

 

Stine Svendsen:
Supergodt kursus. Jeg ved at det er svært, men mere tid havde været godt for at komme mere i dybden med alle emner. Jeg går klart meget klogere herfra.

 

Jasmin, sygeplejerske:
Meget lærerigt kursus. Suppleringen med demoen er rigtig god da man får teorien lidt mere ind under huden og får sat billede på det man har lært, så man bedre husker det.


Deltagernes evaluering efter kurset lørdag den 10. marts 2018

Det var en dejlig dag. Der sad 15 glade, interesserede og spørgelystne kursister klar kl. 10 ved konferencebordet, klar til at tage fra. Alle havde fået tilsendt undervisningsmateriale i elektronisk form på forhånd, og nogle havde valgt at printe det ud, det fyldte en hele mappe.

Formiddagen var afsat til alt om botulinumtoksin, både produktkendskab, evidens, sikkerhed, injektionsteknik, virkning og bivirkninger. Vi sluttede seancen med live-demo på klinikken.

Da smørrebrødet var fortæret fortsatte vi med ansigtets anatomi i relation til behandling med fillers, injektionsteknik, virkning, bivirkning, hygiejne og derefter fulgte der live behandling af tre meget forskellige personer. En med dybe furer mellem brynene, en kvinde der ønskede lidt fyld i læberne og til sidst en kvinde hvor vi gjorde hendes område om munden blidere, blødere og mere feminin. Alle sammen behandlinger man starter ud med når man er ny i faget. 

Inden det var tid til at sige farvel, evaluerede vi dagen.

De 15 kursister gav os en karakter på et sted mellem ”Meget godt” og ”Fantastisk,” og det er vi virkelig stolte af.

Tusinde tak til alle for at have været med til at skabe en dejlig, spændende, lærerig dag med udveksling af erfaringer, sparring, net-working og ikke mindst åbenhed, nysgerrighed og imødekommenhed.

Her er et par udtalelser fra kursisterne

Mette Hoffmann
Fantastisk kursus. Så ordentligt og gennemarbejdet. Man får virkelig varen for money. Man kan bruge rigtig mange penge på at komme i gang i denne branche, uden at det er det værd. Det er bestemt ikke tilfældet på dette kursus. Vil helt sikkert deltage igen, hvis der kommer en opfølgning.

Tanja Aulbjerg
Super spændende og lærerigt kursus. Jeg har så meget lyst til at komme ud og arbejde med det her. Dejligt at du har sendt undervisningsmaterialet til os inden kursus. Det er rart at have at støtte sig til bagefter.

Ann Holleufer
Fået opnået rigtig god almen viden på området, som gør mig bedre rustet til at opstarte som kosmetisk sygeplejerske under supervision.

Gyda Palsdottir
Meget grundigt kursus. Jeg har fået helt ny viden omkring emnet, som får mig til at være sikker på at det er noget jeg vil arbejde med. Tak for et fantastisk kursus.

 

 


Deltagernes indtryk af kurset 23. september 2017

"Meget inspirerende kursus. Fantastisk at Else Marie brænder så meget indenfor faget. Else Marie er ikke kun kosmetisk behander men også kunstner." 
Pia Meinertz

 

"Det var fantastisk. Meget detaljeret og lærerig kursus." 
Zenovia Mortensen.

 

"Rigtig god viden ift. at komme igang - inspiration. Givet svar på mange spørgsmål. Bred grundviden som ikke kan stå alene. Viden til at vide hvad jeg skal undersøge nærmere / sætte mig ind i. Kurset afspejler undervisere med stor erfaring og kompetence." 
Lissy Lund.

 

"Rigtig godt" 
Michael Pedersen.

 

Kære alle deltagere:
Mange tak for dejlig engagement, interesse, for spørgelyst og udholdenhed. Dejligt at I kom og var med til at gøre dagen til en fantastisk og lærerig oplevelse.
Håber I alle komme videre og bruger jeres nye viden til spændende faglig og måske personlig udvikling. 

 Mange hilsner og på gensyn - til måske et online kursus eller en studiedag
Else Marie

 


Stor glæde og tilfredshed

Før
Efter

Kurset i lørdags (lørdag den 11. marts 2017) var en dejlig oplevelse, her er nogle af deltagernes indtryk af dagen:

"Jeg er så tilfreds - det har været super lærerigt."

 

"Jeg synes, det har været kanon godt! Jeg synes, det var en fantastisk god gennemgang af anatomidelen. Jeg har virkelig søgt vidt og bredt efter injektionsteknikker, så det var jeg super glad for. Og sikke en forplejning og imødekommenhed. Jeg er svært tilfreds!"

 

Jeg vil gerne sige, tusinde tak til deltagerne for en dejlig dag, jeg nød det mindst lige så meget. Alle deltog aktivt med spørgsmål, undren, tilstedeværelse og reflektioner.

 

Else Marie Lissau
Beauty Skills Lab

 

 


Kursus i botulinumtoksin og fillers blev afholdt 24. september 2016

Her forklarer jeg hvilken behandling, der kunne opstramme huden omkring øjnene. Skal det være botulinumtoksin, filler eller noget helt andet?

Se de fotos af to live behandlinger på kurset under Restylane i bjælken ovenfor

Vi behandlede en 23-årig kvinde, som var ked af sin smalle overlæbe. Hun fik 1 ml Restylane Kysse injiceret, heraf 0,6 ml i overlæben og 0,4 ml i underlæben. Når der injiceres i både over- og underlæben bevares harmonien. Hvis jeg kun havde injiceret i overlæben, kunne der være risiko for, at det ville fylde for meget i forhold til underlæben. Munden ville kunne komme til at ligne et "ande-næb" - som ingen ønsker.

Vi behandlede en 70 årig herre, som fik Restylane på kindbenet og ud i smilerynkerne. Her er det ikke ideelt at anvende botulinumtoksin, da det vil give et trist og hængende udtryk omkring øjnene. Øjenmusklen løfter kinderne op og giver liv til ansigtet. Fillers er bedre - i hans tilfælde - da det løfter og fylder. Der blev der anvendt ialt 5 ml Restylane fordelt på begge sider. 

Læs om kurset lørdag den 24. september 2016

Hvis du vil lære det, så meld dig til en studiedag hos mig på klinikken.

ELSE MARIE LISSAU

  • Plastikkirurgisk Klinik Aarhus, Skolegade 19C, 8000 Århus C
  • Tlf.: 86 18 04 88
  • Email: sekretaer@pkka.dk