CV

RESUME:


Høj faglighed indenfor kosmetisk dermatologi. 

Mesterlæreuddannet hos professor, dr. med., speciallæge i hudsygdomme Peter Bjerring siden 1996.  Har deltaget på utallige nationale og internationale kurser. Har afholdt mange foredrag på nationalt og internationalt plan.

Arbejder jeg nu på speciallægeniveau indenfor bl.a. IPL, fillers, kemiske peels, botulinumtoksin, mikrosclerosering af kar på benene og fraktioneret CO2-laserbehandlinger, sidstnævnte på medicinsk indikation.

NUVÆRENDE

Siden 1998: Specialsygeplejerske i kosmetisk dermatologi
Siden 2009: Træner for Galderma indenfor behandling med ikke permanente fillers og botulinumtoksin
Siden 2013: Founder af Beauty Skills Lab. Hands-on træning og undervisning indenfor kosmetiske og medicinske behandlinger.

HERUNDER

Siden 1998 været beskæftiget som dermatologisk specialsygeplejerske med behandling med lasere, IPL systemer, botulinumtoxin, fillers, sklerosering af kar på benene, peelinger, LED og PDT mm. i samarbejde med professor Peter Bjerring, speciallæge i hudsygdomme

Løbende deltaget aktivt i den internationale udvikling indenfor kosmetisk dermatologi med deltagelse og undervisning på internationale kongresser samt deltagelse i forskning og udvikling.

Underviser i behandling med botulinumtoxin, hyaluronsyrefillers, IPL- og laserbehandlinger, facial rejuvenation herunder peeling, mesoterapi, LED og PDT behandling til forbedring af huden. Underviser på kurser godkendt af sundhedsstyrelsen for læger og sygeplejersker som værende adgangsgivende til registrering som kosmetisk behandler i Danmark og Norge. Læs mere CV

 

ELSE MARIE LISSAU

  • Plastikkirurgisk Klinik Aarhus, Skolegade 19C, 8000 Århus C
  • Tlf.: 86 18 04 88
  • Email: sekretaer@pkka.dk